Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







miércoles, 24 de noviembre de 2010

* Adult contemporary : Carles Congost en la Galería Joan Prats



Carles Congost és un dels millors videu-artistes, dins el panorama català. Nat a Olot el 1970, des que el vaig veure en el Loop del 2007, tot i que molt abans ja sabía d´ell, però no de la seva obra, vaig veure fàcilment que la seva trajectoría no havía fet més que començar, tenía ales per volar molt lluny . D´amagat vaig filmar parts del seu videu espectacular i dels millors que s´hi exibíen. Aquí però mostraré el seu últim treball publicat fora del país. Es tracte d´un curt d´un parell de minuts i poc més, escrit i dirigit per Carles, on en poques imatges posa a l´espectador al corrent d´un fet sense trascendència.
Congost pertany a una adolescència que albirava un panorama artístic en una direcció incipient però que obría un camp d´investigació, plè de novedoses àrees on es barrejaven una gran quantitat de tècniques clàssiques i d´avantguarda, començant per la fotoografía en estat ja molt avançat, efectes visuals cinematogràfics, sonors, Internet, música, infinitat de programes d´edició d´imatges, etc. etc, Ell, es va decidir per aquest camí tan global i experimentar, la conjunció de tots ells... hores d´ara Cales Congost sap perfectament que aquest camp tot just comença i on s´hi troba en el bellmig ...


Ha sorgit un imprevist amb el videu que volía introduir... arribarà més tard !

No hay comentarios:

Publicar un comentario