Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







viernes, 10 de diciembre de 2010

* Maldients


Novament les veus dels maldients, aixequen el vol per , no ja per criticar sino per fer-ho amb la maldat de qui té com sport comentar amb total desconeixement de les persones objecte de la mofa descarnada. Estem parlant de la Duquesa d´ Alba, d´ edat força avançada que amb paciència i sense fer cas de paraules ignorants, vexatives i masclistes al seu entorn , està aconseguint saber-se imposar a tots aquells de pensament curt.
Es cert que es una parella que es porten molts anys, essent Alfonso Díez el més jove. Estem parlant primeramente de gent amb un nivell de cultura molt elevat, a l´alcanç de pocs mortals . Per massa gent la cultura, La Gran Cultura, no és compresa, no entenen l´atractiu a aquest nivell. Però per no entrar en comentaris massa densos, només cal pensar en la gran quantitat d´homes que es casen amb dones molt més joves, i no parlo de casos extrems sino de casos que es porten 15 o 20 anys i és un fet bastant normal. Els que protagonitzen aquest comentari, La Duquesa de Alba i el seu novio Alfonso Díez, amic íntim del seu anterior espòs , és a dir, persones que es coneixen des fa molts anys, han estat molt pacients amb la prensa del cor demostrant que estan per damunt de tots ells i, donant una llicó de "senyorío" . Actualment, estàn de viatge per Siria i Jordania. No és el primer viatge, sino l´ultim d´una serie molt llarga. El problema sembla ser que el tenen els qui els critiquen perque ells, no semblan pas tenir-ne . A la meva manera de veureu, com sigui que és molt més important el pes del carinyo i compartir un mateix nivell de cultura, que en aquest cas és de llarga distància, crec que és molt més valuós que el que poden tenir un munt d´arrugues... "chapeau" per la parella ! . Tan de bó tothom tingués una mentalitat tan ben construída... el món que tenim no sería comparable amb el que hem aconseguit fins el present.

No hay comentarios:

Publicar un comentario