Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







sábado, 11 de diciembre de 2010

" Jornada de rodatge al Parc de Jacint Verdaguer - Decbre.2010


Avui no ha fet vent però el fred s´ha deixat sentir amb força. Hem començat a rodar exteriors a les 6.30 fins que a les 7 han obert el Telefèric.
Novament, hem preparat els estris necessaris per substituir els de l´empresa. Hem netejat els vidres i posat laca a tots els metalls que entraben dins el marc de la cámara, donat que sino es posa, són causa de brillantors que malmeten les imatges.
Hem fet la sessió de maquillatge dels actors i mentre, els anavem fent fotografies per tenir imatges de mostre i poder-les repetir exactes a la seguent sessió.
La jornada ha sigut llarga. Hem realitzat 7 escenes amb un total de 100 plaquetes.
Hi ha hagut escenes on el só s´ha tingut de repetir, per interferències de soroll no desitjat.
Demà diumenge, ens espera una nova sessió de Telefèric i després ens hem de traslladar tot l´equip a l´altra banda de la ciutat, per rodar les escenes del local de Vidència per on vaig fer el rètol de Helena i ja només ens faltarà, si tot va bé, tot el dissabte día 18 per donar per acabat el rodatge . Desprès de festes, farem l´edició amb Premier, que ja es preveu llarga ... però estic satisfeta i encara que cansada ja tinc ganes de continuar demà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario