Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







miércoles, 8 de diciembre de 2010

* Joshua Bell-Donizetti:Una furtiva lagrima (A furtive tear)



Joshua Bell, de 43 anys, va nèixer a Bloomington - Indiana - EE.UU., el 9 de Setbre del 1967. La seva interpretació, sempre d´altíssima qualitat, l´ha acreditat com un dels músics més virtuosos del món. Quan tenía 14 anys ja va formar part de la prestigiosa Orquestra Filadelfia, dirigida per l´igualment prestigiós Ricardo Mutí . A partir de llavors ha tocat sota la batuta del Directors més importants, per arreu del món.
Actualment, toca amb el seu violí, un Stradivarius anomenat el "Gibson ex Huberman" - famós violinista i el seu anterior propietari- . Bell va pagar per aquest violí 3,5 millions de dólars.
En el 2007 , va voler dur a terme un experiment per demostrar el desconeixement que hi havia de la música i d´ell mateix, tocant en una parada de metro molt concurreguda de Washington , com fan tants i tants altres artistes anònims. El 12 de Gener d´aquell any, va estar tocant durant 43 minuts en el vestíbul d´una parada de metro passant totalment desapercebut i acabant amb només 32 dólars a la seva funda de violí.
Ara podem disfrutar de dues obres musicals de primeríssima línia com són "Una furtiva lágrima" seguida de "Casta Diva". Disfruteu-les i, si podeu, a ulls clucs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario