Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







lunes, 13 de diciembre de 2010

* Rodatge en el Consultori...

Són les 6´30 del matí i és negra nit. La baixa temperatura es fa notar i només les dificultats del rodatge ens el fa oblidar.
Iniciem la neteja de vidres perque la transparència sigui nítida i posem laca als metalls per eliminar el problema de las brillantors, passem a realitzar el maquillatge dels actors, un temps d´assaig i ... comença el rodatge.
A les 11, els d´Art marxem cap al Consultori de la Vident Helena Giszka , a preparar tota l´escenografía. Treure tot el que no convé i posar tot el material que la llibrería Carme, del Paral.lel, ens ha cedit : angels, pedres naturals, llibres, bola de vidre i altres coses com el rètol, el diari de l´accident de cotxe, etc. . Els de Producció es cuiden de mantenir-nos, aportant el catering necessàri .
Prop la 1, arriben els actors i la resta del grup. Novament les proves repetides dels actors fins a obtenir la presa convenient...
Acabem el rodatge a les 7 de la tarda... i avui diumenge ens hem llevat a les 5´30 ... més de 14 hores de treball però aquesta feina és prou interessant per fent-se oblidar la part agra en favor de la més dolça.

No hay comentarios:

Publicar un comentario