Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







martes, 14 de diciembre de 2010

* Solomon Burke - None Of Us Are Free



Fa poc més de 2 mesos que Solomon Burke va fer el traspàs. Solomon va neixer el 1940 a Filadelfia a l´estat de Pensilvania, havent viscut fins el 10 d´Octubre d´aquest any. Anomenat Rei del Soul Rock "N" i conegut com Anima Gran. Després de treballar en el negoci de Pompes Fúnebres del seu oncle, més tard va obrir un negoci seguint la mateixa línia i que ha continuat fins a la seva mort..Va ser Predicador Evangelista, a més de cantant. Aquesta faceta de la seva vida, ha marcat definitivament el seu estil i el discurs de les seves cançons, a més el fet de que Solomon hagi tingut 21 fills, sens dubte també ha marcat la seva vida
Artista dotat d´una bona veu i sensibilitat pels temes socials, les lletres de les seves cançons que com ja he dit, reflecteixen la seva manera de pensar, encaixen perfectament amb el Blues, el Gospel, el Soul i el R&B. El seu repertori musical és abastament conegut i potser hi trobem cançons més conegudes entre elles : " Everybody needs Somebody" , " Cry to me ", "Credence clean water Revival " però jo he triat " None of us are free " perque el seu contingut és adient a tota persona, sigui rica o pobre, creient o no, però sobretot per aquelles que són oprimides per la societat. Espero que la disfruteu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario