Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







jueves, 16 de diciembre de 2010

* Woman in love - Barbra Streisand & Bee gees - Letra


La fotografía de Barbra Streisand és actual i la cancó és dels anys 80, de l´album Guilty i la lletra és dels integrants de Bee gees. Es una de les tantes col.laboracions exitoses de l´artista amb altres cantants famosos .
Barbra Streisand és una de les dones més premiades de la Meca del cine i de la cançó. Posseidora d´una veu extraordinaria i poderosa, a la vegada que d´una gran personalitat, una gran cultura i una lluitadora dels drets humans, havent recollit diners i treballat en favor de múltiples causes justes.
No anomenaré la llarga llista de premis, solament els més coneguts com 51 discos d´or, 30 de platí i 13 multiplatins . En vendes i premis de música avantatge de bon troç a Elvis Presley i a The Beatles, tot i popularment aquests estiguin més en boca de tothom... serà perque es dona ?.
Barbra, va néixer a Broocklyn - New York, el 24 d´Abril del 1942. És actriu, cantant, compositora, productora i directora de cinema, on ha conquerit 2 Premis Oscar, 4 Emmy, Grammy, etc. etc.
Particularment hi ha una cancó dedicada al seu pare per la que sento una especial admiració, no recordo gairebé el nom , crec que era... Yentl . Com veureu més amunt, no està disponible , però per sentir la seva veu la que he penjat és igualment vàlida.
Viu semi retirada i només esporàdicament fa col.laboracions . Té un estudi a Malibú on continua gravant... Només em queda dir... llarga vida a Barbra !

No hay comentarios:

Publicar un comentario