Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







sábado, 1 de enero de 2011

* Idiot with a Tripod - Jamie Stuart's Short Film



Els Flashmobs

Flashmobs, són accions organitzades per grups de persones, que es reuneixen en un lloc públic, escollit previament, on monten una coreografía, convenientment assajada amb anterioritat i, una vegada acaben de fer-la... inmediatament es dispersen, deixant als espectadors amb cara de póker.

Aquest curt de Jamie Stuart, que he aportat en el blog, és una bona mostra, pensada com a homenatge a la pel.lícula de l´any 1929 "Man with a camera" - realitzada amb capital comunista. Es pot veure a Youtube.

Entrant en comparacions, i prenent el film de l´any 1929, hi ha una pel.lícula, aquesta vegada realitzada en el món capitalista, que sorprend per la seva similitud a la "Man with a camera ", a banda de la disparió donada per les diferents ideologíes, paga la pena de veure-les... es força interessant fer-ne un estudi compratiu. La pel.lícula és : Koyaanisqatsi , del 1983.

Koyaanisqatsi: del llenguatge Hopi. Significa 'vida fora d´equi.llibri'; 'vida esbogerrada ' . Un estat vital que precisa un canvi de direcció '. Aquest film és el primer volum de la Trilogía Qatsi i ofereix una mirada a l´ impacte de l ´home sobre l´ordre natural i del seu estil de vida sobre el planeta i sobre sí mateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario