Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







miércoles, 2 de febrero de 2011

* ... desacuerdos por antena

...
.
Continuant amb les tres ultimes entrades...
.
... i reflexionant sobre la noticia que portava ahir el Diari El Mundo. Policias colombianos maltratan i matan a una perra. Imatges esfereidores. El diari no va escatimar detall, ni va posar una fotografía enlloc del videu. A Youtube almenys posaven la trava de justificar ser major de 18 anys. A la tarda el videu ja no es podía veura a El Mundo.
La meva queixa no va dirigida als personatges que surten en el videu, els colombians sabrán o no com actuar... però i nosaltres ?
Aquest és un problema de base. Emetre aquestes imatges no és una medalla a la informació que dona un diari. Aquests fets no cal fer- los tan evidents, el que cal és millorar el cervell del personal, sigui d´allà ó d´aquí, perque per arreu hi ha "Humans" que et poden
malmetre la vida ó la convivència. Una bona part dels polítics, torno a dir de tot el món, també de casa, haurien de pensar millor alhora de sentar-se a reflexionar en una taula i enlloc de parlar de diners a guanyar, o de donar una bona imatge a l´exterior, ó de rentar la cara a les coses que més pudor fan per dins, i meditar , abans que res, la manera de posar uns bons fonaments educacionals per a tothom i fer els deures degudament, tot el demés vindría donat de forma automàtica, quasi del tot. En aquest sentit, també hem vist avui en el diari la trista imatge del Senyor Berlusconi, tan ben infiltrat en la nostra TV,

No hay comentarios:

Publicar un comentario