Bienvenidos

... no siempre acertaré, pero lo intentaré. No busco ser exhaustiva, sólo añadir una opinión a las muchas que se crean entorno a las cosas que pasan. Algunas de ellas provocan mi comentario al igual que a muchos de vosotros y sobre ello pretendo un toque de atención.







martes, 1 de febrero de 2011

* El tomàquet podrit Berlusconi

...

02/02/2011 - 07:46h

Una cuenta bancaria vincula a Berlusconi con prostitutas
Il Cavaliere' hizo transferencias de miles de euros a jóvenes invitadas a sus fiestas.


El tomaquet podrit, és un dels símbols que l´ hi escau millor en aquest home. Tots sabem de personatges polítics que han corromput, extorsionat, estafat, malmés la seva actuació política, etc. etc. i sempre pensavem que era el pitjor... però aquest Berlusconi reuneix a més de totes les garlandes que he anomenat, tota una altre enfilall d´alls i seves ja podrides dins el seu estòmac i, tots sabem la pudor que fan en l´alè de qui els menja, tot i ser bons productes abans de podrir-se.
Com pot aguantar el país que aixopluga al mateix temps, una esglèsia tan poderosa i també una "mica corrupta" com la católica i un home tan patèticament podrit i tan poderós ?

Ignoro fins quin punt d´impunitat pot gaudir aquest senyor, però el que sí sé, es fins on pot allargar el seu braç, donat que fins i tot aquí a casa nostra, mengem cada día, matí, tarda i vespre, una televisió nefasta, buida de continguts seriosos i sí plens d´intimitats i misèries com a plats forts de la programació, fins al punt que ens obliga a passejar pels canals i sempre hem de raura en els dos que ens queden ó en el millor, que es tancar la TV, cosa que no fariem si la programació fos intel.ligent.

Està vist i consentit que aquest senyor mafiós o no, campa amb tota llibertat entre nosaltres, malmeten no ja el seu país... sino des de fa anys, el nostre.

Pensem que aquí també tenim uns responsables que haurien de parar aquest desgast del nostre seny a canvi d´unes quantitats que no sabem a quines butxaques alimenten. Recordem que la TV és bàsicament un entreteniment de masses i no pas el que sembla ser ... una eina de manipulació amb un objectiu devastador... cervells plans.
.
Estàn buidant el més preciat que tenim més enllà de l´ara ben anomenada caixa tonta, el nostre pensament, les nostres idees i la nostra convivència... fins quan senyors polítics de casa ?.


No hay comentarios:

Publicar un comentario